Over ons

Uw partners

Als specialisten op het gebied van Marketing, Internet Marketing en Training helpen wij bedrijven en hun mensen meer te doen met de mogelijkheden van het internet op het gebied van marketing. Haal alles uit uw marketingbudget met de nieuwste technieken. Voordeliger adverteren, meten van uw online verkeer en continue werken aan betere conversie geven uw bedrijf vleugels!

Portret Gert 10-6-12 medOntwikkelingen op het internet gaan snel. Voor het bedrijfsleven is het een uitdaging de voordelen en mogelijkheden van het Internet optimaal te benutten. Digitale Marketing Experts biedt bedrijven internet marketing oplossingen. Met beproefde diensten en oplossingen te bieden met een goede prijs-kwaliteit verhouding, binnen een kort tijdsbestek.


Wij bieden bedrijven een integrale oplossing op het gebied van PR, zowel online als offline. Door ons enthousiasme voor marketing komen wij graag met bedrijven in contact die graag het verschil maken.

Interesse in een integrale aanpak van uw marketing en de resultaten te verbeteren? Vraag Gert Dobbenberg eens langs te komen voor een oriënterend gesprek.